De module MONITORING

Duurzame energiecentrales daadwerkelijk duurzaam gebruiken?

Er komt heel wat bij kijken om met een duurzame energiecentrale invulling te geven aan veranderende energiebehoeftes, optimaal presteren en duurzaamheid. Gestuurd vanuit organisatorische ambities, financiële overwegingen of operationele thema’s.

Maak kennis met de module MONITORING van IF Online en leer jouw systeem nog beter kennen.

We hebben onze innovatieve denkkracht, ambitie en ruim 30 jaar duurzame ervaring gebundeld in een krachtige systeem dat inzicht en overzicht biedt. Zodat alle belanghebbenden weten hoe de zaken ervoor staan en daarop kunnen sturen. Dat biedt bovendien kansen om slimmer of sneller te anticiperen op de energietransitie om zo actief bij te dragen aan een duurzame wereld.

Iets waar we bij IF Online erg goed in zijn

Bij IF Online is slimme IT de exponentiële versneller van de vooruitgang in de energietransitie. Met onze kennis vertalen we data naar informatie en daarmee creëren wij onze toegevoegde waarde. Wij dragen daarmee bij aan energiecentrales die écht werken.

Ook altijd online rapportages willen opvragen?

Het inschatten of een energiecentrale juist functioneert is niet zo eenvoudig. Daar is overzicht, inzicht, ervaring voor nodig. Met dank aan onze rapportages kan elke gebruiker in één oogopslag zien hoe de energiecentrale ervoor staat. Op deze manier is het mogelijk om goed in te schatten of de installatie ook goed blijft functioneren in de toekomst. Deze rapportages vormen bij IF Online een belangrijke schakel in de keten van data naar inzicht, naar toegevoegde waarde.

Alle rapportages helder en voor elkaar.

De module MONITORING beschikt over één of meerdere rapportages. Een rapport verzamelt haar relevante data over (een deel van) de energiecentrale, valideert en presenteert deze op een overzichtelijke manier. De bedoeling van de rapportages is om periodiek een overzicht te krijgen.