Technology Track

Aquathermie op 28 februari 2019

Namens alle collega's van IF Technology willen we alle bezoekers bedanken voor de energie, input en deelname. We kijken terug op een geweldige Technology Track en nodigen iedereen graag uit voor een van de volgende evenementen.

Allemaal van het gas met Aquathermie? Dit klink erg mooi, maar is het wel zo eenvoudig? De reeds gerealiseerde aquathermieprojecten leert ons dat vrijwel ieder project te maken krijgt met uitdagingen.

In deze Technology Track willen we een aantal van deze Aquathermie uitdagingen uitlichten en bespreken. Diverse ervaringen uit de praktijk zullen gezamenlijk besproken worden. Het wordt een interactieve technische sessie. Ook is er volop interactie mogelijk met technische specialist(en) vanuit IF Technology. Op deze manier raak je op een praktische, laagdrempelige en hands-on wijze bekend met de mogelijkheden van Aquathermie. Wat wij samen met jou willen onderzoeken is hoe Aquathermie het beste kan aanslaan in de markt.

Op een speelse en snelle manier bepalen wij wat de taken en echte wensen van afnemers van Aquathermie zijn. Met een Value Proposition Canvas maken we de waarde van Aquathermie zichtbaar en tastbaar, hierdoor is het makkelijker om Aquathermie te bespreken en samen verder te ontwikkelen.

Op donderdag 28 februari 2018 organiseert IF Technology op haar eigen locatie, aan de Velperweg 37 in Arnhem, deze Technology Track Aquathermie. Reserveer daarom nu datum in uw agenda. Zodat wij samen de vruchten kunt plukken van een dag vol inspiratie en ontmoeting.

De agenda
09:45 - Inloop en ontvangst
10:00 - Start van de Technology Track
10:15 - Achtergrond en technologie van Aquathermie  
11:00 - Koffiepauze en korte rondleiding door het pand van IF Technology  
11:15 - Wat zijn de belangrijkste uitdagingen van Aquathermie en wat zijn de oplossingen? Onder het genot van een lunch ontdekken wij op een interactieve manier de wensen en doelen rondom Aquathermie.
13:00 - Einde van de Technology Track