Energie van vandaag beschikbaar voor de wereld van morgen

Samen kunnen wij met dit ecosysteem de gezondheid van onze aardbodem bewaken, om vervolgens de duurzaamheidsambities van Nederland waar te maken. Daarnaast borgen wij dat iedereen zich eenvoudig kan houden aan de vergunningsplicht en de daarbijbehorende wet- en regelgeving.

IF Online is ontstaan vanuit het DNA van IF Technology. Onze drive om een essentiële bijdrage te leveren aan de energietransitie, houdt ons scherp bij het creëren van innovatieve oplossingen.

IF Online heeft binnen haar ecosysteem strategie een duidelijke focus op innovatie. Wij houden de technologische ontwikkelingen in de gaten en adopteren nieuwe technologieën, die binnen het portfolio passen. Zo weten wij waar de markt zich naar toe beweegt met duurzame bodemenergie en hoe wij hierop voor jullie moeten inspelen.

Meer weten: kijk eens op www.ifonline.nl

Doelgroepen

Bevoegd gezag

Zie welke energiecentrale buiten vergunning valt en zet snel communicatie op met de Eigenaar. Het online opvragen en accorderen van meetdata maakt het voor eigenaren simpel en eenvoudig. Verkort de tijd tussen uitvragen van meetdata en beoordelen van energiecentrales.

Dienstverleners

Volg al jouw energiecentrales in het totaaloverzicht. IF Online helpt je jouw projecten gestructureerd op te volgen zodat klanten uitstekende service ervaren. Met slimme IT-toepassingen bewaken en helpen wij om bij jouw klanten alles uit een energiecentrale te halen.

Eigenaren

Haal meer uit je energiecentrale. Met IF Online heb je 360° inzicht in je energiecentrale. Zet jouw duurzaamheidsambities om naar acties, dankzij het innovatieve dashboard en de diverse slimme widgets. Selecteer jouw widgets en KPI’s die jou het meeste inzicht geven.

Meten, Monitoren en Modelleren?

IF Online biedt een zeer gevarieerd pakket aan diensten. Allemaal even duurzaam, transparant en flexibel. Ons fundament bestaat uit de 3 M’s: Meten, Monitoren en Modelleren.  Voor ons is de M niet zomaar een letter, maar ook het fundament van onze werkwijze. Wij Meten, Monitoren en Modelleren energiecentrales en de data in ons ecosysteem.

Wij zorgen ervoor dat iedereen verzekerd is van een goed beheerde, maar vooral optimaal presterende energiecentrale. Om vervolgens ook samen te borgen dat wij ons ook houden aan de gestelde vergunningsplicht en de bijbehorende wet- en regelgeving.

Eigenaren, Dienstverleners en het Bevoegd Gezag duurzaam verbinden met krachtige weergave van prestaties, naar onderhoud tot het toetsen aan wet- en regelgeving. IF Online is niet complexer dan noodzakelijk, eenvoudig te implementeren en zeer intuïtief in gebruik.

IF Online is 100% webbased, waardoor je als Eigenaren, Dienstverleners en het Bevoegd Gezag snel inzicht krijgt in de voor jouw relevante energiecentrale(s).

Wij hebben maar een doel: gebruikers vanaf dag één het maximale uit IF Online laten halen. Wij zorgen voor een snelle, zorgeloze en soepele onboarding. Je weet vanuit je eigen rol en verantwoordelijkheid zeker dat je alle mogelijkheden van onze omgeving gebruikt. Binnen een korte periode ben je volledig up and running.

Filter

Loading…