Energie van vandaag beschikbaar voor de wereld van morgen

IF Online staat voor slimme software oplossingen, waarmee wij een ecosysteem bouwen dat de gezondheid van onze aardbodem bewaakt. Met als doel de duurzaamheidsambities van Nederland daadwerkelijk waar te maken.

IF Online is ontstaan vanuit het DNA van IF Technology. Onze drive om een essentiële bijdrage te leveren aan de energietransitie, houdt ons scherp bij het creëren van innovatieve oplossingen.

IF Online kiest strategisch voor een duidelijke focus op innovatie voor de uitbouw van het ecosysteem. Wij houden de technologische ontwikkelingen in de gaten en adopteren nieuwe technologieën, die binnen het portfolio passen. Zo weten wij waar de markt zich naar toe beweegt en hoe wij hierop moeten acteren.

Doelgroepen

Bevoegd gezag

IF Online bevat het register waar bevoegd gezag van alle provincies haar bodemenergiesystemen mee beoordeelt. IF Online biedt daarnaast ook de mogelijkheid om elk beschikbaar systeem jaarlijks te toetsen aan de gestelde vergunningsplicht.

Dienstverleners

Makkelijk en veilig jouw klanten beheren dankzij het uitgebreid pakket aan koppelingen met informatiesystemen, devices en sensordata. De ideale manier om jouw eigen duurzame dienstverlening met slimme data verder te verrijken.

Eigenaren

Nooit meer een vergunning missen en voldoen aan beoordelingsrichtlijnen (BRL 6000-21 en 11000). Maar ook inzichten krijgen in thema’s zoals water- en energiehoeveelheden, onttrekkingtemperaturen, verbruik en nog veel meer.

Koppelen met IF Online?

Met de focus om data slim te verbinden, heeft IF Online haar standaard API ontwikkeld. Met deze API maken wij het mogelijk om ook andere applicaties eenvoudig te koppelen aan IF Online.

IF Online helpt om jouw applicatie of toepassing te koppelen aan bijvoorbeeld Energie Management Systemen (EMS) of Gebouw beheer Systemen (GBS) of specifieke softwareoplossingen.

Een voorbeeld van data wat je uit jouw Energie Management Systemen (EMS), Gebouw beheer Systemen (GBS) of specifieke softwareoplossingen kan delen is:

  • Waterhoeveelheden
  • Energiehoeveelheden
  • Gemiddelde onttrekking- en infiltratietemperatuur
  • Minimale / Maximale infiltratietemperatuur
  • Waterhoeveelheid Spui
  • Maximale Water verplaatsing
  • Seasonal Performance Factor

Filter

Loading…