IF Online maakt beheer van energiecentrales eenvoudig

IF Online maakt beheer van energiecentrales eenvoudig door inzicht in resources en prestaties. Door kennis, inzicht en continue aandacht, ondersteun je jouw klanten (Eigenaren) zoals jij dat wilt. Bij IF Online monitoren wij de datastromen en informeren wij direct als er iets afwijkt. Elke KPI krijgt een streef- en grenswaarde. Mocht er een waarde worden overschreden, dan ontvang je direct vanuit IF Online een signaal of push-notificatie.

Signalering van energiecentrales die aandacht nodig hebben. Altijd een visueel overzicht van energiecentrale en prestaties ten opzichte van bijvoorbeeld de vergunning of gepersonaliseerde configuraties. Zoom direct in op energiecentrales om precies te weten waar jouw aandacht nodig is.

Kennisbank

In zeven stappen naar?

Steeds meer organisaties nemen het initiatief om hun energieverbruik te gaan monitoren. In veel gevallen vertaalt dit zich in een succes en worden hier zelfs besparingen van meer de 10% gerealiseerd.

Kennisbank

Best practices energiemonitoring

IF Online verzorgt de energiemonitoring van de grootste gebouwen van Nederland. Wij weten dus wat nodig is om van hier een succes van te maken. 

Toegankelijk maken van informatie en trends

Sturing is een belangrijke succesfactor voor goede dienstverlening. Met onze rapportages zie je welke successen geboekt zijn, waar bottlenecks zijn en waar verbeteringen in efficiëntie en effectiviteit mogelijk is. Het uitgangspunt bij IF Online is het toegankelijk maken van allerlei informatie en trends. 

Aan diverse trends kun je namelijk opmaken of de staat van de energiecentrale nog goed is. IF Online gebruikt slimme algoritmen om de continue staat van energiecentrales te bepalen en inzicht te geven. Daarmee kan op het juiste moment onderhoud worden uitgevoerd.

Filter

Loading…