Voor het voorkomen van handhaving

Pas wanneer je in staat bent om op een slimme manier data van bodemenergiecentrales weet te bundelen en te interpreteren, ontstaat de mogelijkheid daadwerkelijk waarde te creëren. Waarde die vervolgens de basis gaat leggen voor goed beheer & onderhoud en vervolgens borgt dat jij je kan houden aan de vergunningsplicht en voldoet aan wet- en regelgeving.

Als eigenaar van een energiecentrale ben je zelf in controle over de data. Een persoonlijk dashboard met de voor jou relevante vergunningscheck valideert jouw data. Op deze manier voldoe je altijd aan de verplichting om jaarlijks jouw data aan te leveren bij het bevoegd gezag.

Kennisbank

Best practices energiemonitoring

IF Online verzorgt de energiemonitoring van de grootste gebouwen van Nederland. Wij weten dus wat nodig is om van hier een succes van te maken. 

Kennisbank

In zeven stappen naar?

Steeds meer organisaties nemen het initiatief om hun energieverbruik te gaan monitoren. In veel gevallen vertaalt dit zich in een succes en worden hier zelfs besparingen van meer de 10% gerealiseerd.

Jaarlijks rapporteren aan omgevingsdiensten

Heb je ook een WKO-installatie? Dan ben jij ook verplicht om deze installatie te monitoren en jaarlijks de bevindingen van de energiecentrale in een rapport uit te brengen richting de omgevingsdienst. IF Online is daar ook voor bedoelt. Maandelijks worden er overzichten gepresenteerd en met deze monitoringsrapportages kun je vervolgens eenvoudig rapporteren aan de jouw specifieke omgevingsdienst.

Met een rapportage van IF Online ben je in staat om inzicht te creëren in het integraal beheer van een energiecentrale. Je ontvangt van ons de door jou samengestelde rapporten. Op basis van deze rapporten kan je inzien of de energiecentrale of klimaatinstallatie energetisch goed functioneert en/of er op bepaalde KPI’s bijgestuurd moet worden. Want een goed werkende klimaatinstallatie begint bij inzicht!

Filter

Loading…