Vacature Juridisch adviseur

Ben jij een energieke collega die wil bijdragen aan de energietransitie op het gebied van duurzame warmte en koude? Heb jij een brede juridische kennis en interesse en werk je graag in een omgeving met mensen die een passie voor verduurzaming hebben? IF Technology zoekt een juridisch adviseur (m/v; 32 - 40 u per week). Een communicatieve adviseur die kan samenwerken in een multidisciplinair team en klantgericht is. Past dit profiel jou en wil je jouw kennis en ervaring graag inzetten om ons team te versterken? Dan dagen we je uit om bij ons te solliciteren.

Wie zijn wij?
IF Technology staat voor de transitie van fossiele naar duurzame energie. Wij zijn een consultancy- en engineeringbureau gespecialiseerd in gebouw- en gebiedsontwikkeling met de focus op oplossingen met bodemenergie, geothermie en aquathermie. IF Technology is thuis in elk vraagstuk op het gebied van hernieuwbare warmte en koude. Met verstand van techniek, organisatie, wetgeving en financiën werken we verantwoordelijk en vindingrijk. Als team en samen met de klant. Wij zijn zowel visievormer als detailspecialist. Zo beheersen en beperken wij eventuele risico’s. Wij zijn technologisch gedreven en altijd gericht op het eindresultaat. Slimme IT is een exponentiële versneller van de vooruitgang in de energietransitie. Met onze kennis vertalen we data naar informatie. Zo creëren we toegevoegde waarde. Wij dragen daarmee bij aan oplossingen die écht werken. Duurzaam en rendabel. Zo maken wij de energie van vandaag beschikbaar voor de wereld van morgen.

Wie zoeken wij?
Als juridisch adviseur houdt je je bezig met de juridische aspecten rondom de toepassing van bodemenergie, geothermie en aquathermie. Dit betreft onder andere advisering op het vlak van wet- en regelgeving, stimuleringsbeleid en voorkomende contracten. Je bent vraagbaak voor onze specialisten en geeft advies aan onze klanten.  Vraagstukken die bij ons aan bod komen zijn heel divers, bijvoorbeeld:

- wat is de impact van de huidige wetgeving op het lozen voor bodemenergie? 
- wat is de impact van de Omgevingswet op de toepassing van bodemenergie? 
- h
oe kun je als overheid (gemeente, provincie, omgevingsdienst) beleid opstellen om de toepassing van bodemenergie te reguleren?
- a
an welke voorwaarden moet een onderhoudscontract voldoen?
- h
oe regel je de eigendomsoverdracht van een energievoorziening in een gebouw?

Je vindt het leuk om je vast te bijten in uitdagende en veelzijdige juridische vraagstukken. Je verdiept je in de materie, signaleert risico’s en waar nodig maak je verbinding met externe juridische specialisten binnen ons netwerk voor nadere verdieping. Zodoende ben je in staat om onze klanten of specialisten te adviseren. 

Profiel
Je bent iemand met een brede interesse en generalist binnen het juridische werkveld maar vindt het ook leuk om af te toe de diepte in te gaan.
Je bent in staat om de technische praktijk te vertalen naar juridische context (en vice versa). Hiervoor is interesse in techniek en duurzame energieoplossingen gewenst en voel je je thuis in een omgeving met professionals binnen het vakgebied van duurzame energieoplossingen.

Jouw kwalificaties:

- je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding in een juridische richting;
- j
e bent starter of je hebt enige jaren relevante werkervaring op relevant werkgebied;
- J
e hebt interesse in duurzame energieoplossingen en je voelt je op je gemak in een technische omgeving;
-
je bent breed geïnteresseerd en gemotiveerd je vast te bijten in veelzijdige vraagstukken, waarbij je te maken krijgt met een grote   diversiteit aan juridische vraagstukken;
-
je bent in staat om op een gestructureerde manier complexe vraagstukken aan te pakken;
-
je hebt een drive en wens om jezelf breed te ontwikkelen;
-
je bent creatief en vindingrijk. Je bent niet bang voor nieuwe uitdagingen en bent in staat om out-of-the-box te denken;
-
je bent communicatief vaardig, je kan goed samenwerken en georganiseerd werken.

Samenwerking met andere disciplines binnen en buiten ons bedrijf is essentieel voor het adviseren van onze klanten. We zoeken een teamspeler die zelfbewust is en over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden beschikt.

Wat bieden wij?
Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een marktconform salaris, winstdelingsregeling, collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en krijgt doorgroeimogelijkheden. Het uiteindelijke salaris wordt gekoppeld aan de ervaring en expertise die jij ons te bieden hebt. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma, 70 inspirerende collega’s en een goed bereikbare locatie in Arnhem met openbaar of eigen vervoer. Gezonde lunch wordt dagelijks verzorgd en we hebben goede koffie.

Reageren?
Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.iftechnology.nl of neem contact op met Diane van Beek (06 - 21 19 67 05) of Bas de Zwart (06 –12 30 99 14).
Je interesse kun je kenbaar maken door een email te sturen aan hr@iftechnology.nl voorzien van motivatie en je CV. 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld