Vacature Specialist beheer duurzame installaties (starter)

IF Technology zoekt een startende engineer duurzame energie die zich wil ontwikkelen op het gebied van het beheer van duurzame installaties bodemenergie (32 - 40 u/week). Met jouw energie en kennis van techniek (warmtepompen, energiecentrales en klimaatinstallaties) zorg je dat installaties op een optimale manier blijven of gaan functioneren.

Je bent daarnaast ook onderdeel van het team Lift Energiemonitoring. Hierbij halen we geautomatiseerd data uit installaties en zetten dit om tot waardevolle informatie die wijzelf en onze klanten kunnen gebruiken om installaties optimaal te laten functioneren. Dit alles doe je niet in je eentje: we zoeken een teamspeler die graag samenwerkt met een leuke groep collega’s. Heb je net je diploma op zak of heb je enkele jaren werkervaring?  Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren!

Wie zoeken wij?
IF Technology
IF Technology staat voor de transitie van fossiele naar duurzame energie. Wij zijn een consultancy- en engineeringbureau gespecialiseerd in gebouw- en gebiedsontwikkeling met de focus op oplossingen met bodemenergie, geothermie en aquathermie. IF Technology is al 30 jaar thuis in elk vraagstuk op het gebied van hernieuwbare warmte en koude. Met verstand van techniek, organisatie, wetgeving en financiën werken we verantwoordelijk en vindingrijk. Als team en samen met de klant. Wij zijn zowel visievormer als detailspecialist. Zo beheersen en beperken wij eventuele risico’s. Wij zijn technologisch gedreven en altijd gericht op het eindresultaat. Slimme IT is een exponentiële versneller van de vooruitgang in de energietransitie. Met onze kennis vertalen we data naar informatie. Zo creëren we toegevoegde waarde. Wij dragen daarmee bij aan oplossingen die écht werken. Duurzaam en rendabel. Zo maken wij de energie van vandaag beschikbaar voor de wereld van morgen.

Het team Exploitatie houdt zich bezig met beheer en optimalisatie van duurzame energiecentrales met bodemenergiesystemen. Ons team bevat verschillende disciplines, waaronder energie, werktuigbouw, regeltechniek, wetgeving en geohydrologie, waarbij de focus per teamlid ligt bij techniek of op de klantrelatie. 

Lift Energiemonitoring
De data afkomstig uit het gebouwbeheerssystemen geeft een beeld van de werking van de verschillende installatieonderdelen. Het meten en registreren van deze data is echter niet voldoende om inzicht te krijgen in de werking en inzet. Juist het omzetten van data in informatie leidt tot praktische adviezen voor duurzame inzet en gebruik van uw systeem.

Om dit te realiseren wordt het energie- en informatiemanagementsysteem Lift ingezet. Lift is een combinatie van projectspecifieke informatie en een datakoppeling met gebouwbeheerssystemen, waardoor informatie snel, precies en overzichtelijk te gebruiken is. Alle gewenste analysemogelijkheden zijn voorhanden om de prestaties van het bodemenergiesysteem te vergelijken met het ontwerp en de vergunde waarden. Lift is webbased waardoor de gebruiker overal en altijd inzicht heeft in de actuele werking van het energiesysteem.

Wat zoeken wij?
Vanwege een groeiende markt zijn we op zoek naar versterking van ons team!

Jij verzorgt in de rol van Specialist beheer duurzame installaties de inrichting van projecten in het systeem en zorgt dat data aangeleverd wordt en blijft. Daarnaast zorg je samen met het leuke en energieke Lift team dat de software perfect functioneert en je ondersteunt onze relaties met hun functionele vragen. Zie ook de onze Lift site liftmonitoring.nl.

Daarnaast ondersteun je onze klanten bij het beheer van hun duurzame klimaatinstallaties. Werkzaamheden variëren van het beheer van bodemenergiesystemen op basis van de wettelijke bepalingen tot complete optimalisaties van energiecentrales. Je beoordeelt door de prestaties en het functioneren van installaties. Je kijkt waar het presteren beter kan, zorgt dat er aanpassingen gedaan worden, en beoordeelt de verbetering. Ook het gesprek aangaan met de klant over het functioneren van de installatie en het beoordelen van klimaatinstallaties behoren tot het takenpakket. 

Wie zoeken wij?
Als startende specialist beheer duurzame installaties:
•   wil je niets liever dan onze klanten een stap verder brengen in de realisatie van hun duurzame ambities.
•   
vind je het leuk om samen met verschillende collega’s aan een project te werken en in vlotte samenwerking verbeteringen te realiseren;
•   
ben je een echte techneut die enthousiast wordt van de mogelijkheid om zich vast te bijten in inhoudelijke vraagstukken;
•   
maar heb je ook een gezonde ‘data-fetish’;
•   
sta je stevig in je schoenen en heb je een “ja en” mentaliteit;

Wie ben jij?
Jij past als geen ander in de IF-familie en onze ‘doe maar gewoon’-cultuur. 
•    
ben je nieuwsgierig en een volhouder;
•    
heb je een relevante HBO opleiding succesvol afgerond, bijvoorbeeld werktuigbouw of elektrotechniek, en hebt affiniteit voor automatisering, besturingstechniek en energietechniek.
•   
kijk je verder dan alleen je eigen taak en denk je proactief mee met het team;
•    
zit het samenwerken met collega’s in je genen;
•    
heb je een liefde voor data en ICT;  
•    
heb je een drive en wens om jezelf breed te ontwikkelen en kennis op te doen en bij te houden in een dynamisch vakgebied.

Wat mag je verwachten?
Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Een goed pakket primaire en secundaire  arbeidsvoorwaarden, met onder andere een marktconform salaris, winstdelingsregeling, collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. Het uiteindelijke salaris wordt gekoppeld aan de ervaring en expertise die jij ons te bieden hebt. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma, 75 inspirerende collega’s en een met zowel OV als eigen vervoer goed bereikbare kantoorlocatie in Arnhem. IF Technology vindt de kennis en ervaring van haar medewerkers cruciaal, dus je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een gezonde lunch wordt dagelijks verzorgd en vanzelfsprekend we hebben uitstekende koffie.

Reageren?
Wil je meer weten over de inhoud van de vacature? Kijk dan op onze websites www.iftechnology.nl, www.liftmonitoring.nl of neem contact op met Niels Leijtens, waarnemend teamleider Exploitatie (06–621991856). Voor overige vragen kun je contact opnemen met Bertil Moraal, Adviseur Personeel & Organisatie (06-11720408) of met Annemarie Obbes, medewerkster Personeel & Organisatie (026-3535545).

Je interesse kun je kenbaar maken door een e-mail te sturen aan hr@iftechnology.nl t.a.v. Annemarie Obbes, voorzien van motivatie en je CV. Doe dit uiterlijk 15 februari 2020. Mocht deze vacature je op een later tijdstip onder ogen komen, aarzel dan niet om nog te reageren.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.