Vacature engineer civiele techniek / grondwaterbronnen

IF Technology zoekt een startende engineer Civiele Techniek/ Grondwaterbronnen (m/v; 32 - 40 u per week) voor ontwerp en advies bij de realisatie van open bodemenergiesystemen (WKO, warmte-/koude opslagsystemen). Intern wordt je door IF inhoudelijk opgeleid tot specialist brontechniek. Met de opgedane kennis help je in teamverband mee om voor onze opdrachtgevers een optimaal werkend WKO systeem te realiseren. De werkzaamheden bestaan zowel uit het ontwerpen van het grondwatersysteem als het controleren van de aannemer tijdens de realisatie hiervan. Daarnaast ben je een gedeelte van je tijd bezig met het aanvragen van vergunningen die te maken hebben met de aanleg van bodemenergiesystemen. De functie is erg divers, je onderhoudt veel contact met opdrachtgevers, bevoegde gezagen en aannemers. De verhouding op kantoor / extern en in het veld is circa 70% / 30%. Spreekt deze functie je aan, ben je een schoolverlater of heb je enige relevante werkervaring, dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren!

Wie zijn wij?
IF Technology staat voor de transitie van fossiele naar duurzame energie. Wij zijn een consultancy- en engineeringbureau gespecialiseerd in gebouw- en gebiedsontwikkeling met de focus op oplossingen met bodemenergie, geothermie en aquathermie. IF Technology is thuis in elk vraagstuk op het gebied van hernieuwbare warmte en koude. Met verstand van techniek, organisatie, wetgeving en financiën werken we verantwoordelijk en vindingrijk. Als team en samen met de klant. Wij zijn zowel visievormer als detailspecialist. Zo beheersen en beperken wij eventuele risico’s. Wij zijn technologisch gedreven en altijd gericht op het eindresultaat. Slimme IT is een exponentiële versneller van de vooruitgang in de energietransitie. Met onze kennis vertalen we data naar informatie. Zo creëren we toegevoegde waarde. Wij dragen daarmee bij aan oplossingen die écht werken. Duurzaam en rendabel. Zo maken wij de energie van vandaag beschikbaar voor de wereld van morgen.


Wie zoeken wij?
Vanwege de groeiende markt en het bijbehorende aantal projecten zijn we op zoek naar versterking van ons team. Het team realisatie houdt zich bezig met het ontwerpen en realiseren van open bodemenergiesystemen. Bodemenergie is een belangrijk onderdeel van veel grotere duurzame klimaatinstallaties. Ons team bevat verschillende disciplines, waaronder energie, werktuigbouw, civiele techniek, en geohydrologie, waarbij de focus per teamlid ligt bij techniek of op de klantrelatie.
Wij zoeken een collega die het team kan versterken, affiniteit heeft met duurzame techniek, verstand heeft van de ondergrond en goed in staat is theorie te vertalen naar de uitvoering.

Als startende engineer Civiele Techniek/ Grondwaterbronnen:
• ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren;
• weet je hoe je aannemers kan aan/bij sturen en controleren;
• ben je flexibel en bereid om je aan te passen aan de werktijden van aannemers in het veld;
• weet je problemen om te zetten in praktische oplossingen;
• ben je op de hoogte van de laatste technieken;
• sta je stevig in je schoenen;
• breng je onze klanten een stap verder tot realisatie van hun ambities.

Jouw kwalificaties:
• je beschikt over een succesvol afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Land- en Watermanagement) en daarnaast:
• affiniteit met techniek, bodem, water en uitvoering;
• ben je in staat de meeste technische zaken op een voor de klant begrijpelijk niveau uit te leggen, waar bij je helder communiceert, zowel mondeling als schriftelijk;
• heb je ervaring met Autocad is een pré;
• ben je in bezit van rijbewijs B;
• heb je het doorzettingsvermogen om jezelf breed te ontwikkelen in een boeiend vakgebied: op zowel technisch, financieel, juridisch en organisatorisch vlak;
• heb je 0 tot 3 jaar relevante werkervaring.


Wat bieden wij?
Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een marktconform salaris, winstdelingsregeling, collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en krijgt doorgroeimogelijkheden. Het uiteindelijke salaris wordt gekoppeld aan de ervaring en expertise die jij ons te bieden hebt. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma, 65 inspirerende collega’s en een goed bereikbare locatie in Arnhem met openbaar of eigen vervoer. Gezonde lunch wordt dagelijks verzorgd en we hebben goede koffie.

Reageren?
Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.iftechnology.nl of neem contact op met Bram Calle, specialist brontechnologie (06 - 21 17 70 74).

Je interesse kun je kenbaar maken door een e-mail te sturen aan hr@iftechnology.nl voorzien van motivatie en je CV.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.