Werken bij...

…een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame bodemenergie? Wil je graag met een leuke groep collega's positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive. Creating Energy! 

We werken niet alleen met energie, we delen zelf ook energie. 

 

   

 

Samenwerken bij IF Technology. Met elkaar en onze klanten!

Arbeidsvoorwaarden

Sporten en gezelligheid

Inwerken

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima op orde. We kijken hierbij regelmatig naar de ontwikkelingen in de sector. Dagelijks hebben we een koffie-break waar we even loskomen van het werk. Verder sporten we regelmatig samen! Bij ons leer je vak en bedrijfscultuur samen met collega's. Door middel van mentoring word je meegenomen in alle aspecten van het werk.

Teamgevoel

Persoonlijke ontwikkeling

Gezonde lunch

We werken in verschillende teams en projecten samen. Je komt dus altijd weer andere collega's tegen. De wereld staat niet stil, maar de IF-professional ook niet! Zowel je vak als je persoonlijke skills blijf je dus steeds verder ontwikkelen. Dagelijks wordt in onze kantine een gezonde lunch geserveerd. Goed voor de verbinding én de vitamines!