Onze samenwerking

Wij starten met een jaarcontract, maar gaan onze verbintenis aan in de overtuiging van een lange samenwerking. IF Technology biedt een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris, een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling.

We gaan graag met jou het gesprek aan over het aantal werkuren in de week, maar wil je écht veel leren, snel bijdragen in projecten en jezelf goed ontwikkelen, dan is 32-40 uur per week wel belangrijk.

We starten met een instapsalaris van € 3.000 bruto. Tijdens je loopbaan bij IF Technology zal je salaris met je persoonlijke ontwikkeling meegroeien, dus dat kan best hard gaan.

We nemen jouw ontwikkeling serieus en investeren dus in de persoonlijke en inhoudelijke groei van onze professionals. We bieden een stevig inwerkprogramma, een snel groeiende groep enthousiaste collega’s en een, zowel met het OV als eigen vervoer, goed bereikbare kantoorlocatie in Arnhem. Ook werken we met een hoge mate flexibiliteit en is het mogelijk om op afstand of thuis te werken.

Wij houden van hard werken, maar ook van een spontaan gesprek, samen sporten of even een pilsje drinken. Op ons kantoor serveren wij dagelijks een gezonde lunch en vanzelfsprekend hebben we uitstekende koffie!

Onze reis

 

Het eerste jaar

In het eerste jaar zul je veel gaan doen aan de hand van coaching-on-the-job. Je gaat meteen concreet aan de slag in ons projectenwerk en staat dus niet toe te kijken. Maar je krijgt ook feedback op je werk, waardoor er veel te leren is. Hierdoor maak je je een vakgebied eigen, waardoor je professionele bijdrage snel groeit.

Verder laten de Young Professionals van IF Technology zich inspireren, delen jullie je ervaringen en staan jullie stil bij jullie persoonlijke kwaliteiten en hoe je deze richting collega en klant het beste kunt inzetten.

We gaan er vanuit dat je met veel energie zult werken en leren bij IF Technology. Ben jij ook nog enthousiast? Dan spreken we na het eerste jaar over een contractverlening!

Het tweede jaar

Je bent inmiddels steeds zelfstandiger en weet je weg in het bedrijf en het vak. Je projectbijdrage groeit dus en je weet uit de opgebouwde ervaring steeds beter waar je passie en je valkuilen liggen. Top, dit is een belangrijke bouwsteen voor je toekomst!

Je bent inmiddels wel klaar voor een rol als zelfstandig professional en volgt een aantal vast ingeplande cursussen om je vaktechnische skills nog verder te versterken.

En dus spreken we over doorgroei na het tweede jaar. Waar ga je verder in groeien? En welke impact ga je dan hebben in de vraagstukken van onze klanten? Ben jij iemand die als vakspecialist unieke kennis deelt? Zou je graag nieuwe mensen ontmoeten en potentiële klanten warm maken voor duurzame energieoplossingen? Of leid jij graag een project in goede banen? Wij zijn benieuwd wat jouw impact gaat worden!

Ga terug naar Young Professionals