Het HTO Symposium

  • Datum05-07-2022
  • AuteurBas Godschalk

Na de online evenementen is het eindelijk weer tijd voor fysieke evenementen! Op 13 oktober 2022 organiseert IF Technology het HTO Symposium waar wij jou graag verwelkomen. Verwacht veel interactieve en actieve sessies waarin we concrete casussen doornemen en stap voor stap laten zien waar je rekening mee kan houden.

Auteur Bas Godschalk Projectleider en business developer buitenland, lid managementteam

Waarom?

Op deze dag bieden wij een inhoudelijk programma specifiek voor tuinders en eigenaren van geothermie systemenWe hebben de juiste kennis en goede ervaringen met HTO door succesvolle projecten bij onder andere ECW Energy. HTO heeft een positieve impact op de business case en het optimaliseert het geothermie systeem. 


Het programma

In de ochtend gaan we in op de verschillende concepten van MTO en HTO en hoe die te combineren met warmtebronnen als een geothermie systeem. We behandelen de kritische succesfactoren op technisch, organisatorisch en financieel gebied en we geven een update van de huidige wet- en regelgeving. We laten je verder zien hoe je van idee tot exploitatie komt.

In de middag werken we samen een business case uit en geven we je tegelijkertijd ruimte om goed na te denken of de oplossing interessant is voor je eigen business. Daarbij is er alle ruimte om je vragen in te brengen.

Bas Godschalk Projectleider en business developer buitenland, lid managementteam

Soms vormt een simpele vraag een grote uitdaging. De juiste gegevens zijn essentieel, om een bodemenergiesysteem optimaal en binnen de vergunde kaders te laten werken. Voor die winst zet ik me in. Daarnaast werk ik al 8 jaar in buitenlandse bodemenergieprojecten. Andere geohydrologische omstandigheden en het werken met andere culturen vormen een extra uitdaging. Met mijn ervaring ondersteun ik u graag bij uw buitenland ambities.