IF Academy

Samen met onze opdrachtgevers en partners nemen wij onze verantwoordelijkheid in de energietransitie. Met het IF Academy platform zorgen wij voor kennisborging en -deling door de inzet van cursussen, evenementen en onze kennisbank.

Met meer dan 30 jaar ervaring staat IF Technology bekend als een belangrijke kennisspeler binnen de energietransitie. Deze kennis en ervaring delen wij graag met ons netwerk, zowel partners als klanten. Inmiddels geven wij al tientallen jaren uiteenlopende cursussen voor verschillende doelgroepen over onze duurzame oplossingen.

Onze doelgroepen zijn: de overheid, (vastgoed)ontwikkelaars, gebouweigenaren en energieleveranciers. Pas jij binnen deze doelgroepen en heb jij – misschien wel namens de gehele organisatie – interesse in een cursus? Laat dan je interesse weten via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op voor verdere bespreking zodat we met een passend voorstel kunnen komen.

Johan Schuitemaker Senior Sales & Marketing Adviseur

Sinds 2009 werk ik in de energiesector. Met de hierbij opgedane werkervaring ben ik ervan overtuigd dat er volwaardige alternatieven zijn voor het gebruik van fossiele energie. Zo werkt IF al ruim 30 jaar aan duurzame warmte middels geothermie, HTO, aquathermie of bodemenergie. De hierbij opgebouwde kennis en ervaring is onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat duurzame warmte voor jou kan betekenen? Bel mij en ik wijs je graag de weg!