Over IF

Al 30 jaar lang heeft IF Technology een belangrijke impact op de energietransitie. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing, want geen project is hetzelfde. Vanuit ons brede blikveld adviseren wij over technische haalbaarheid, berekenen we de financiële impact en staan wij stil hoe dit te organiseren. Onze specialisatie ligt op situaties waarin collectieve oplossingen met bodemenergie, geothermie en aquathermie mogelijk lijken, maar hierin beperken wij ons zeker niet. Ook met hybride vormen of individuele oplossingen kunnen wij zeer goed uit de voeten! Lees verder wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een consultancy- en engineeringbureau gespecialiseerd in gebouw- en gebiedsontwikkeling. Wij adviseren met name overheden, ontwikkelaars, gebouweigenaren en energieleveranciers hoe de stap naar duurzame warmte en koude te zetten. Dus samen gaan we van het gas af!

Onafhankelijk advies

Wij adviseren 100% onafhankelijke duurzame oplossingen voor warmte en koude in het belang van onze klanten. Deze onafhankelijkheid hebben we te danken aan de vele specialisten en adviseurs in eigen huis die zowel het technische, project- en procesmatige en het beleidsmatige aspect beheersen.

Bedenken, bouwen en beheren

Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing, want geen project is hetzelfde. Vanuit ons brede blikveld adviseren wij over technische haalbaarheid, berekenen we de financiële impact en staan wij stil hoe dit te organiseren. Je blijft zelf de regisseur, met IF Technology als je betrouwbare partner aan je zijde. Hoe wij voor en met jou werken: van bedenken naar bouwen naar beheren.

Consultancy

Het ontwikkelen van een duurzame energievoorziening kan een complexe opgave zijn. Je hebt rekening te houden met veel betrokken partijen met ieder hun eigen belangen. Heeft elke partij alle opties in beeld? Weet iedereen wat toegestaan is? Hoe ga je dit organiseren? Wij kunnen je hierbij helpen en met een passend advies komen.

Engineering

Naast het geven van deskundig advies hebben wij ook echte technische expertise in huis. Wij beperken ons dus niet tot adviseren alleen, maar brengen een idee ook echt verder in ontwerp en engineering. Hiermee bieden wij een compleet pallet aan werkzaamheden in het proces om duurzame energiesystemen te bedenken, te bouwen en te beheren.

Certificering

Voor het bedenken, bouwen of beheren van een duurzaam energiesysteem heb je technische, financiële en juridische expertise nodig. Dat hebben wij allemaal in huis. Voor elke fase van jouw project! Onze specialisten houden hun certificeringen jaarlijks up-to-date.

Onze dienstverlening

  • Juridisch
  • Financieel
  • Organisatorisch
  • Civiele techniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Regeltechniek
  • Beleidsplannen en -strategieën
  • Project- en procesmanagement