Over IF

Al 30 jaar lang heeft IF Technology een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen.

IF Technology staat voor de transitie van fossiele naar duurzame energie. Wij zijn het consultancy- en engineeringbureau van Nederland gespecialiseerd in gebouw- en gebiedsontwikkeling met de focus op oplossingen met bodemenergie, geothermie en aquathermie.

IF Technology is thuis in elk vraagstuk op het gebied van hernieuwbare warmte en koude. Met verstand van techniek, organisatie, wetgeving en financiën werken we verantwoordelijk en vindingrijk. Als team en samen met de klant. Wij zijn zowel visievormer als detailspecialist. Zo beheersen en beperken wij eventuele risico’s. Wij zijn technologisch gedreven en altijd gericht op het eindresultaat voor jou.

Slimme IT is een exponentiële versneller van de vooruitgang in de energietransitie. Met onze kennis vertalen we data naar informatie. Zo creëren we toegevoegde waarde voor jou. Wij dragen daarmee bij aan oplossingen die écht werken. Duurzaam en rendabel. Zo maken wij de energie van vandaag beschikbaar voor de wereld van morgen.

 

Bezoekadres

IF Technology bv
Velperweg 37
6824 BE Arnhem

Bel of mail ons

tel: + 31(0)26 35 35 555
email: info@iftechnology.nl

Postadres

IF Technology bv
Postbus 605
6800 AP Arnhem