Wil jij ook bij ons werken?

Werken bij een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie? Wil je graag met een leuke groep collega’s positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive.

Wij werken vanuit vier kernwaarden die voor iedere IF-professional centraal staan: Leuk, Nieuwsgierig, Samen en Betrouwbaar. Wij willen graag positieve energie delen. Wij zijn altijd open en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen een steentje bij aan  klanten, collega’s én de maatschappij. En we zijn hierin in onze sector een natuurlijke autoriteit. Creating Energy!

GIS Consultant

Als GIS Consultant aan de slag want jij wilt meer kennis ontsluiten om een duurzame toekomst veilig te stellen!

Projectleider bodemenergie & aquathermie

Als projectleider bodemenergie & aquathermie aan de slag want jij zorgt als echte verbinder voor energie en structuur!

Ervaren specialist civiele (bron)techniek

Als ervaren specialist civiele brontechniek aan de slag want tussen studie en werking gaat nog een technische wereld schuil!

Ervaren engineer open bodemenergiesystemen

Als ervaren engineer open bodemenergiesystemen aan de slag want jij gaat als professional voor de transitie naar duurzame energie!

Projectleider beheer bodemenergiesystemen

Als projectleider beheer bodemenergiesystemen aan de slag want jij krijgt energie van het coördineren van verschillende exploitatieprojecten!

Adviseur energie en vastgoed

Als Adviseur energie en vastgoed aan de slag want jij vindt jouw weg wel in de wereld van duurzame energie en vastgoedontwikkeling!

Young Professional: Kritisch-denkende Werktuigbouwkundige

Jij bent een creatieve, nieuwsgierige denker die niet zomaar volgt wat anderen je voordeden. Je bekijkt als exploitatie-engineer het vak van nu kritisch en past je inzichten graag toe op de techniek van de toekomst!

Young Professional: Data-driven Werktuigbouwkundige

Jij weet als geen ander dat er van goede data veel te leren is. Jij haalt dus energie uit het lezen van prestaties en zoekt als exploitatie-engineer naar continue optimalisatie. Goed voor prestatie, portemonnee én onze aarde!

Young Professional: Ontwerpende Werktuigbouwkundige

Jij houdt als bodemenergie-engineer van puzzelen en het tot in de puntjes uitzoeken van de bovengrondse energietechniek. Je wilt graag van niets iets maken. En met de projectleider helpt je aannemers richting een goedwerkende energie-installatie!