Kom jij met ons het energievraagstuk oplossen?

We werken al ruim dertig jaar aan dezelfde missie werkt: de energietransitie van fossiele brandstoffen naar duurzame warmte en koude. En om deze missie voort te zetten hebben we jou nodig!

De laatste 30 jaar hebben we met ruim 2500 projecten al een flinke impact gemaakt op de energietransitie. We hebben bijvoorbeeld bijgedragen aan de grootste warmte-koude-opslag (WKO) van Europa. Én we zijn betrokken bij de ontwikkelingen van een innovatieve Hoge Temperatuur Opslag (HTO) installatie, een vorm van grootschalige warmteopslag die in het klimaatakkoord als ‘een belangrijke stap in de warmtetransitie’ wordt omschreven.

Wij werken vanuit vier kernwaarden die voor iedere IF-professional centraal staan: Leuk, Nieuwsgierig, Samen en Betrouwbaar. Wij willen graag positieve energie delen. Wij zijn altijd open en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen een steentje bij aan  klanten, collega’s én de maatschappij. En we zijn hierin in onze sector een natuurlijke autoriteit.

Er is werk aan de winkel om ervoor te zorgen dat iedereen van duurzame energie wordt voorzien! Om belangrijke impact te blijven maken op de energietransitie hebben wij gedreven (young) professionals nodig die hun kennis en creativiteit graag inzetten in deze missie. Wij zijn op zoek naar jou!

Wordt je enthousiast over onze organisatie maar denk je dat je nog ontwikkeling nodig hebt op bepaalde vaardigheden en/of kennisgebieden? Wij denken graag met je mee dus neem gerust contact met ons op! 

Business Owner Bestaande Bouw

Als onze Business Owner Bestaande Bouw zorg jij ervoor dat de verduurzaming van de bestaande bouw in de versnelling gaat!

Assistant Controller

Onze Assistant Controller verzorgt de administratieve randvoorwaarden zodat we samen de wereld duurzamer kunnen maken!

Projectleider Duurzame Energie voor de Overheid

Onze Projectleider Duurzame Energie voor de Overheid adviseert en begeleidt gemeentes tijdens de eerste stappen van de energietransitie. Je helpt ze letterlijk van het gas af!

Technisch Specialist Grondwaterbronnen

Als onze Technische Specialist Grondwaterbronnen vertaal jij jouw kennis van civiele techniek naar duurzame oplossingen voor de energievraagstukken van vandaag!

Projectleider Exploitatie Duurzame Energieinstallaties

Als onze Projectleider Exploitatie van Duurzame Energieinstallaties zorg jij voor een stevige ondergrond waar wij en onze langdurige klanten duurzame energie van blijven krijgen!

Projectleider Duurzame Bodem & Water

Als onze Projectleider Duurzame Bodem & Water zorg jij voor de realisatie van de duurzame energie ambities van onze opdrachtgevers!

Projectleider Duurzame Energieontwikkelingen

Als onze Projectleider Duurzame Energieontwikkelingen adviseer en begeleid je de vastgoedwereld in de stap naar duurzame energievoorzieningen!

Specialist Civiele Techniek – Young Professional

Als beginnende Specialist bij IF Technology zet jij jouw technische kennis in bij het ontwikkelen van duurzame energie oplossingen!

Technisch Adviseur – Young Professional

Als beginnend Technisch Adviseur draag je bij in de verduurzaming van bestaande energievoorzieningen!

Open Sollicitatie – Young Professional Traject

Wij zijn op zoek naar jonge talenten met een hart voor duurzaamheid en een drive om te blijven ontwikkelen!

Open Sollicitatie – Kom jij bijdragen aan de energietransitie?

Wij zijn op zoek naar talenten met een hart voor duurzaamheid!