Wil jij ook bij ons werken?

Werken bij een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie? Wil je graag met een leuke groep collega’s positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive.

Wij werken vanuit vier kernwaarden die voor iedere IF-professional centraal staan: Leuk, Nieuwsgierig, Samen en Betrouwbaar. Wij willen graag positieve energie delen. Wij zijn altijd open en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen een steentje bij aan  klanten, collega’s én de maatschappij. En we zijn hierin in onze sector een natuurlijke autoriteit. Creating Energy!

Vacature Ervaren Adviseur Bodemenergiecentrales

Als ervaren Adviseur Bodemenergiecentrales aan de slag, want complexe technische vraagstukken geven jou energie!

Vacature Young Professional Civiel Brontechnoloog

Als Young Professional Civiele Brontechnoloog aan de slag, want van technische oplossingen krijg jij veel energie!

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou bij IF Technology? En wil je graag werken bij ons en een bijdrage leveren aan duurzame energie? Stuur ons dan een open sollicitatie door op de sollicitatiebutton te klikken.

Open sollicatie voor stage

Ben jij op zoek naar een leuke stage? En wil je bijdragen aan duurzame energie binnen IF Technology? Stuur ons dan een sollicitatie door op de sollicitatiebutton te klikken.

IT Strateeg

Als IT Strateeg bij IF Technology ben jij het technisch geweten van team IF Online en zie jij als geen ander hoe we kansen en klantvragen kunnen ondersteunen met software applicaties van topkwaliteit!

Projectleider Bodemenergie & Aquathermie

Als Projectleider Bodemenergie & Aquathermie aan de slag, want jij zorgt als echte verbinder voor energie en structuur!

Ervaren Specialist Civiele Brontechniek

Als ervaren Specialist Civiele Brontechniek aan de slag, want van technische oplossingen krijg jij wel energie!

Technisch Accountmanager Bodemenergiesystemen

Als Technisch Accountmanager Bodemenergiesystemen aan de slag voor team exploitatie, want jij combineert graag je technische kennis met de duurzame belangen van onze klanten.

Adviseur Energie en Vastgoed

Als Adviseur Energie en Vastgoed aan de slag, want jij vindt jouw weg wel in de wereld van duurzame energie en vastgoedontwikkeling!