Kom jij met ons het energievraagstuk oplossen?

We werken al ruim dertig jaar aan dezelfde missie werkt: de energietransitie van fossiele brandstoffen naar duurzame warmte en koude. En om deze missie voort te zetten hebben we jou nodig!

De laatste 30 jaar hebben we met ruim 2500 projecten al een flinke impact gemaakt op de energietransitie. We hebben bijvoorbeeld bijgedragen aan de grootste warmte-koude-opslag (WKO) van Europa. Én we zijn betrokken bij de ontwikkelingen van een innovatieve Hoge Temperatuur Opslag (HTO) installatie, een vorm van grootschalige warmteopslag die in het klimaatakkoord als ‘een belangrijke stap in de warmtetransitie’ wordt omschreven.

Wij werken vanuit vier kernwaarden die voor iedere IF-professional centraal staan: Leuk, Nieuwsgierig, Samen en Betrouwbaar. Wij willen graag positieve energie delen. Wij zijn altijd open en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen een steentje bij aan  klanten, collega’s én de maatschappij. En we zijn hierin in onze sector een natuurlijke autoriteit.

Er is werk aan de winkel om ervoor te zorgen dat iedereen van duurzame energie wordt voorzien! Om belangrijke impact te blijven maken op de energietransitie hebben wij gedreven (young) professionals nodig die hun kennis en creativiteit graag inzetten in deze missie. Wij zijn op zoek naar jou!

Wordt je enthousiast over onze organisatie maar denk je dat je nog ontwikkeling nodig hebt op bepaalde vaardigheden en/of kennisgebieden? Wij denken graag met je mee dus neem gerust contact met ons op! 

Stagiair Technische Bedrijfskunde

Wij hebben vanaf januari 2024 een stageplek beschikbaar voor een masterstudent in de technische bedrijfskunde.

Projectmanager Duurzame Energieontwikkelingen

Als Projectmanager Duurzame Energieontwikkelingen ben je betrokken bij grootschalige ontwikkelingen in de bouw op het gebied van duurzame energievoorziening (warmte en koude opslag).

Engineer Bodemenergie

Als Engineer Bodemenergie ontwerp je duurzame energieoplossingen voor onze klanten binnen de vastgoedwereld!

Adviseur Energietransitie

Als Adviseur Energietransitie adviseer je verschillende stakeholders binnen de overheid en vastgoedwereld over het uitvoerbaar maken van de energie- en warmte transitie!

Engineer – Young Professional

Als Young Professional Engineer zet je jouw technische kennis in voor duurzame oplossingen voor het energievraagstuk!

Specialist Ondergrond & Infrastructuur – Young Professional

Als Young Professional leer je jouw technische kennis vertalen naar duurzame energieoplossingen voor onze klanten binnen de vastgoedwereld!

Specialist Ondergrond & Infrastructuur

Als Specialist Ondergrond & Infrastructuur bij IF Technology vertaal jij jouw technische kennis naar duurzame energieoplossingen voor onze klanten binnen de vastgoedwereld!

Projectleiders gezocht!

Wil jij een uitdagende functie bij een uniek bedrijf? Wil je tegelijkertijd impact maken op de energietransitie door onze klanten te begeleiden en adviseren in de stap naar duurzame energie? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Energie Specialist – Young Professional

Onze energie specialisten ontwikkelen energiesystemen om gebouwen en gebieden te verduurzamen!

Open Sollicitatie – Young Professional

Wij zijn op zoek naar gedreven collega’s met een hart voor duurzaamheid. Ontwikkel jezelf tot impactmaker en help ons het energievraagstuk op te lossen!

Open Sollicitatie – Impactmakers gezocht!

Wij zijn op zoek naar gedreven collega’s met een hart voor duurzaamheid!