Wil jij ook bij ons werken?

Werken bij een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie? Wil je graag met een leuke groep collega’s positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive.

Wij werken vanuit vier kernwaarden die voor iedere IF-professional centraal staan: Leuk, Nieuwsgierig, Samen en Betrouwbaar. Wij willen graag positieve energie delen. Wij zijn altijd open en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen een steentje bij aan  klanten, collega’s én de maatschappij. En we zijn hierin in onze sector een natuurlijke autoriteit. Creating Energy!

Vacature facilitair medewerker

Als facilitair medewerker aan de slag, want jij zorgt als echte verbinder voor gezelligheid en heerlijke lunches!

Stage geothermie

Als stagiair aan de slag, want jij wil met uitdagend onderzoek bijdragen aan de verduurzaming van Nederland!

Vacature HR medewerker

Als HR medewerker aan de slag, want jij zorgt als echte verbinder voor energie en structuur!

Ervaren Specialist Civiele Brontechniek

Als ervaren Specialist Civiele Brontechniek aan de slag, want jij krijgt energie van ijzersterke technische energieoplossingen!

Vacature Young Professional Civiele brontechniek

Als Young Professional Civiele Brontechnoloog aan de slag, want van technische oplossingen krijg jij veel energie!