Wil jij ook bij ons werken?

Werken bij een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie? Wil je graag met een leuke groep collega’s positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive.

Wij werken vanuit vier kernwaarden die voor iedere IF-professional centraal staan: Leuk, Nieuwsgierig, Samen en Betrouwbaar. Wij willen graag positieve energie delen. Wij zijn altijd open en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen een steentje bij aan  klanten, collega’s én de maatschappij. En we zijn hierin in onze sector een natuurlijke autoriteit. Creating Energy!

Young Professional: Klantgerichte Jurist(e)

Jij voegt met je kennis van civiel- en bestuursrecht direct iets toe aan ons team. Je werkt concreet mee aan de kwaliteit van onze contracten en voorwaarden. En je bent pragmatisch gesprekpartner van projectleiders en overheden als het gaat om vergunningen. Concreet toegepaste juridische dienstverlening dus!

Young Professional: Kritisch-denkende Werktuigbouwkundige

Jij bent een creatieve, nieuwsgierige denker die niet zomaar volgt wat anderen je voordeden. Je bekijkt als exploitatie-engineer het vak van nu kritisch en past je inzichten graag toe op de techniek van de toekomst!

Young Professional: Data-driven Werktuigbouwkundige

Jij weet als geen ander dat er van goede data veel te leren is. Jij haalt dus energie uit het lezen van prestaties en zoekt als exploitatie-engineer naar continue optimalisatie. Goed voor prestatie, portemonnee én onze aarde!

Young Professional: Ontwerpende Werktuigbouwkundige

Jij houdt als bodemenergie-engineer van puzzelen en het tot in de puntjes uitzoeken van de bovengrondse energietechniek. Je wilt graag van niets iets maken. En met de projectleider helpt je aannemers richting een goedwerkende energie-installatie!

Young Professional: Overtuigende energieadviseur

Jij werkt als adviseur duurzame energie mee aan organisatorische, juridische en beleidsmatige vraagstukken, bereidt business cases voor en weet deze pakkend op te schrijven en te presenteren. Zodat overheden weten wat er mogelijk is op energiegebied!

Young Professional: Conceptuele energieadviseur

Jij draagt als concept engineer graag bij aan het ontwikkelen en ontwerpen van duurzame energievoorzieningen, zowel op gebouw- als gebiedsniveau. Je zorgt voor kwalitatief uitmuntende energetische calculaties, maar kunt deze ook helder verwerken in business cases en overtuigend presenteren!

Sales Consultant

Als Sales Consultant aan de slag want impact op de energietransitie is serious business!

Projectleider bodemenergiecentrales

als projectleider bodemenergiecentrales aan de slag want jij bent als spin-in-het-web op je best!

Ervaren Engineer Bodemenergiecentrales

Als ervaren engineer bodemenergiecentrales aan de slag want technische vraagstukken geven jou energie!

Sales Engineer Duurzame Energiecentrales

Als Sales Engineer Duurzame Energiecentrales aan de slag? Want jij gebruikt graag je technische kennis om onze potentiële klanten te helpen in hun duurzame energieambities!

Project Controller

Als project controller aan de slag? Want jij wilt als financieel professional ook impact hebben op de energietransitie!

Stageplaats: Verminderen Emissie Bodemenergie

In de ambitie naar gasloos in de gebouwde omgeving in 2050 is er een sterke toegenomen interesse in het gebruik van bodemenergiesystemen in Nederland.