Wil jij ook bij ons werken?

Werken bij een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie? Wil je graag met een leuke groep collega’s positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive.

Wij werken vanuit vier kernwaarden die voor iedere IF-professional centraal staan: Leuk, Nieuwsgierig, Samen en Betrouwbaar. Wij willen graag positieve energie delen. Wij zijn altijd open en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen een steentje bij aan  klanten, collega’s én de maatschappij. En we zijn hierin in onze sector een natuurlijke autoriteit. Creating Energy!

Sales Engineer Duurzame Energiecentrales

Als Sales Engineer Duurzame Energiecentrales aan de slag? Want jij gebruikt graag je technische kennis om onze potentiële klanten te helpen in hun duurzame energieambities!

Project Controller

Als project controller aan de slag? Want jij wilt als financieel professional ook impact hebben op de energietransitie!

Stageplaats: Verminderen Emissie Bodemenergie

In de ambitie naar gasloos in de gebouwde omgeving in 2050 is er een sterke toegenomen interesse in het gebruik van bodemenergiesystemen in Nederland.

Projectleider en/of Engineer Bodemenergiecentrales

Als projectleider en/of ervaren engineer bodemenergiecentrale (BEC) speel je een sleutelrol in het realiseren en optimaliseren van bovengrondse WKO-installaties.