Kom jij met ons het energievraagstuk oplossen?

We werken al ruim dertig jaar aan dezelfde missie: de energietransitie van fossiele brandstoffen naar duurzame warmte en koude. En om deze missie voort te zetten hebben we jou nodig!

De laatste dertig jaar hebben we met ruim 2.500 projecten al een flinke impact gemaakt op de energietransitie. We hebben bijvoorbeeld bijgedragen aan de grootste warmte-koude-opslag (WKO) van Europa. Én we zijn betrokken bij de ontwikkelingen van een innovatieve Hoge Temperatuur Opslag (HTO) installatie, een vorm van grootschalige warmteopslag die in het klimaatakkoord als ‘een belangrijke stap in de warmtetransitie’ wordt omschreven.

Wij werken vanuit vier kernwaarden die voor iedere IF-professional centraal staan: Leuk, Nieuwsgierig, Samen en Betrouwbaar. Wij willen graag positieve energie delen. Wij zijn altijd open en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen een steentje bij aan klanten, collega’s én de maatschappij. En we zijn hierin in onze sector een natuurlijke autoriteit.

Er is werk aan de winkel om ervoor te zorgen dat iedereen van duurzame energie wordt voorzien! Om belangrijke impact te blijven maken op de energietransitie hebben wij gedreven (young) professionals nodig die hun kennis en creativiteit graag inzetten in onze missie. Wij zijn op zoek naar jou!

Ben al je enthousiast over onze organisatie maar denk je dat je nog ontwikkeling nodig hebt op bepaalde vaardigheden en/of kennisgebieden? Wij denken graag met je mee dus neem gerust contact met ons op! 

Communicatiemedewerker

Wij zoeken een communicatiemedewerker die de impact die wij maken op de energietransitie voor iedereen zichtbaar, hoorbaar en leesbaar maakt!

Juridisch Projectondersteuner

Als Juridisch Projectondersteuner gebruik je jouw juridische kennis en administratieve vaardigheden om onze projectorganisatie te ondersteunen in het verduurzamen van bestaande en nieuwbouw.

Juridisch Adviseur Duurzame Energie

Als Juridisch Adviseur bij IF Technology zorg jij voor de contracten en aanbestedingen om duurzame energiesystemen te kunnen realiseren en optimaliseren!

Engineer Exploitatie

Als Engineer Exploitatie ben je samen met je team verantwoordelijk voor het behoud en de optimalisering van bestaande duurzame energie installaties

Stagiair Technische Bedrijfskunde

Help jij ons de exploitatiekosten van duurzame energiecentrales in kaart te brengen?

Engineer Bodemenergie

Als Engineer Bodemenergie ontwerp je duurzame energieoplossingen voor onze klanten binnen de vastgoedwereld!

Adviseur Energietransitie

Als Adviseur Energietransitie adviseer je verschillende stakeholders binnen de overheid en vastgoedwereld over het uitvoerbaar maken van de energie- en warmte transitie!

Specialist Ondergrond & Infrastructuur – Young Professional

Als Young Professional leer je jouw technische kennis vertalen naar duurzame energieoplossingen voor onze klanten binnen de vastgoedwereld!

Specialist Ondergrond & Infrastructuur

Als Specialist Ondergrond & Infrastructuur bij IF Technology vertaal jij jouw technische kennis naar duurzame energieoplossingen voor onze klanten binnen de vastgoedwereld!

Projectleiders gezocht!

Wil jij een uitdagende functie bij een uniek bedrijf? Wil je tegelijkertijd impact maken op de energietransitie door onze klanten te begeleiden en adviseren in de stap naar duurzame energie? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Open Sollicitatie – Young Professional

Wij zijn op zoek naar gedreven collega’s met een hart voor duurzaamheid. Ontwikkel jezelf tot impactmaker en help ons het energievraagstuk op te lossen!

Open Sollicitatie – Impactmakers gezocht!

Wij zijn op zoek naar gedreven collega’s met een hart voor duurzaamheid!