Wil jij ook bij ons werken?

Werken bij een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie? Wil je graag met een leuke groep collega’s positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive.

Wij werken vanuit vier kernwaarden die voor iedere IF-professional centraal staan: Leuk, Nieuwsgierig, Samen en Betrouwbaar. Wij willen graag positieve energie delen. Wij zijn altijd open en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen een steentje bij aan  klanten, collega’s én de maatschappij. En we zijn hierin in onze sector een natuurlijke autoriteit. Creating Energy!

Open Sollicitatie Young Professional Traject

Wil jij jouw kennis verder ontwikkelen binnen de energietransitie en help jij ons het energievraagstuk op te lossen?

Open Sollicitatie

Help jij ons het energievraagstuk op te lossen?

Technisch Specialist Grondwaterbronnen

Als onze Technische Specialist Grondwaterbronnen vertaal jij jouw kennis van civiele techniek naar duurzame oplossingen voor de energievraagstukken van vandaag!

Projectleider Duurzame Energie – Bodem

Als onze Projectleider Duurzame Energie – Bodem zorg jij voor de realisatie van de duurzame ambities van onze opdrachtgevers!

Projectleider Duurzame Energie – Ontwikkelingen

Als onze Projectleider Duurzame Energie – Ontwikkelingen adviseer en begeleid je de vastgoedwereld in de stap naar duurzame energievoorzieningen!

Young Professional Technisch Adviseur

Als Young Professional en Technisch Adviseur bij IF draag je bij aan duurzame ontwikkelingen voor zowel energiecentrales als je eigen carrière!

Young Professional Specialist Civiele Techniek

Als Young Professional bij IF zet jij jouw technische kennis in bij het ontwikkelen van duurzame energie oplossingen!