Webinarreeks Warmteopslag (Engelstalig)

  • Datum07-11-2023
  • AuteurJohan Schuitemaker

Wat voor soorten collectieve warmteopslag zijn er? Hoe werken deze technieken? Hoe integreer je deze technieken in een warmte- en koudenet? Wat zijn de technische en juridische uitdagingen om tot succesvolle systemen te komen? En wat kunnen we leren van bestaande systemen in het buitenland? Tijdens vier korte webinars geven internationale experts van het IEA-programma Energy Storage, speciaal voor het Nederlandse publiek, hun antwoorden op deze vragen.

Auteur Johan Schuitemaker Senior Sales & Marketing Adviseur

Alle sprekers zijn betrokken bij de ontwikkeling van verschillende grootschalige warmteopslagtechnieken en de integratie van deze technieken in collectieve warmte- en koudesystemen in Nederland en daarbuiten. IF Technology organiseert de webinairs in samenwerking met RVO en TKI Urban Energy. Op 23 november vindt het eerste webinar plaats, en daarna elke week één.

Let op: alle presentaties zijn Engelstalig.

De webinars vinden steeds plaats op donderdag tussen 15:00 en 16:00 uur op:

23 november 2023: HT Open bodemenergie (HT-OBES)

30 november 2023: HT Gesloten bodemenergie (HT-GBES)

7 december 2023: HT Pit-opslag (HT-PTES)

14 december 2023: Tank-opslag (TTES)

Voor iedere sessie worden twee gastsprekers uitgenodigd. Aan het einde van elke presentatie is er tijd om vragen te stellen. Bekijk meer informatie over het programma en de sprekers.

Meld je aan voor deze webinarreeks.