Webinar – Een goed functionerend WKO is een keuze

  • Datum20-01-2021
  • AuteurRobert Jan Buunk

Skiën, zonder wintersportdekking is net zoals een WKO zonder voldoende aandacht. Je wilt geen risico lopen op een ongedekte dure traumavlucht met een helikopter. Goed voorbereid op reis is voor bijna iedereen vanzelfsprekend, maar waarom geldt dit niet voor een WKO?

Auteur Robert Jan Buunk Senior Engineer Exploitatie

Stel, je bent eigenaar van een WKO en je komt er plots achter dat het systeem niet (optimaal) presteert en dat je beschikbare energie onbenut laat. Zonde toch? Dit betekent namelijk dat je een financieel risico loopt. Een goed functionerende WKO is wel degelijk een keuze en dat heb je pas op het moment als je weet hoe een WKO werkt. Dat er vele WKO’s zijn die niet goed functioneren, komt dat door een gebrek aan kennis over mogelijke risico’s en/of consequenties of doordat opdrachtgevers WKO’s te veel als kostenpost zien en te weinig willen investeren in beheer? Kom erachter tijdens het webinar waarin Robert Jan Buunk een aantal praktijkvoorbeelden presenteert waarbij het goed fout ging en wat jij kunt doen om deze fouten te voorkomen.

Kijk het webinar terug!

De agenda van het webinar:

10.00 – Kickoff van het webinar

10.10 – Slecht functionerende WKO’s in de praktijk, hoe komt dit en hoe voorkom je dit?

10.30 – Preventief beheer is nodig, maar waarom gebeurt dit (nog) niet in de praktijk?

10.50 – Vraag en antwoord

11.00 – Einde van het webinar

Johan Schuitemaker Senior Sales & Marketing Adviseur

Sinds 2009 werk ik in de energiesector. Met de hierbij opgedane werkervaring ben ik ervan overtuigd dat er volwaardige alternatieven zijn voor het gebruik van fossiele energie. Zo werkt IF al ruim 30 jaar aan duurzame warmte middels geothermie, HTO, aquathermie of bodemenergie. De hierbij opgebouwde kennis en ervaring is onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat duurzame warmte voor jou kan betekenen? Bel mij en ik wijs je graag de weg!