Thema’s

Energieneutraal worden, dat is een belangrijke ambitie uit het Klimaatakkoord 2019 en het Parijs akkoord waar wij helemaal achter staan. IF Technology brengt Nederland duurzame warmte en koude. We hebben als hoofdexpertise bodemenergie, geothermie en aquathermie. Afscheid nemen van fossiele energiebronnen en overstappen op duurzame energie is haalbaarder dan ooit. Dat laten we je graag zien.

Development

Ben jij ontwikkelaar en zie je door de bomen het bos niet meer nu een gewone gasaansluiting niet meer mag? Onze energieontwikkelaars doen niks liever dan samen met vastgoedontwikkelaars of gemeentes duurzame huizen realiseren en helpen je graag!

Lees meer over development

Consultancy

Het realiseren van een duurzame energievoorziening kan een complexe opgave zijn. Je komt immers voor veel keuzes te staan. Wij hebben alle technische, financiële en juridische kennis in huis om je te helpen. Wij geven onafhankelijk advies en ontwerpen een systeem dat bij jouw situatie past.

Lees meer over consultancy

Online tools

Slimme IT is een exponentiële versneller van de vooruitgang in de energietransitie. Met onze kennis vertalen we data naar informatie. Samen kunnen wij de gezondheid van onze aardbodem bewaken, om vervolgens de duurzaamheidsambities van Nederland ook waar te maken. Daarnaast borgen wij ook dat iedereen zich kan houden aan de vergunningsplichtig en de daarbij behorende wet- en regelgeving.

Lees meer over online tools