Als Young Professional aan de slag!

Aan de slag omdat in 2030 55% van alle energieverbruik uit duurzame en hernieuwde energie moet komen. Om dat te bereiken moeten we nu handelen! En daar hebben we jouw ambitie en talent als young professional bij nodig!

Iets voor jou? Je wordt met je kakelverse diploma op zak welkom geheten als Young Professional in ons team. Bij IF Technology kun je in korte tijd veel leren. We gaan je leren om het vak heel concreet toe te passen in de context van een commercieel adviesbureau. We geven je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. 

Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere Young Professionals. Naast het dagelijkse werk in de projectteams bieden we je een programma waarin je wordt klaargestoomd om het verschil te gaan maken als professional. Je werkt samen met ervaren collega’s die je alles kunnen leren over vakgebieden als bodemenergie, aquathermie en geothermie. Je gaat meteen als volwaardig medewerker aan de slag, dus je allergrootste leerbron is de dagelijkse praktijk!

Na twee jaar ben je helemaal klaar om de stap te maken naar een rol als zelfstandig professional, waarbij je vervolgens jezelf verder kunt ontwikkelen als vakspecialist, projectleider of in een marktgerichte rol.

Heb je interesse in een gave loopbaan bij IF Technology? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer!

Als Young Professional aan de slag

Open Sollicitatie Young Professional Traject

Wil jij jouw kennis verder ontwikkelen binnen de energietransitie en help jij ons het energievraagstuk op te lossen?

Young Professional Technisch Adviseur

Als Young Professional en Technisch Adviseur bij IF draag je bij aan duurzame ontwikkelingen voor zowel energiecentrales als je eigen carrière!

Young Professional Specialist Civiele Techniek

Als Young Professional bij IF zet jij jouw technische kennis in bij het ontwikkelen van duurzame energie oplossingen!

Onze gezamelijke reis

Wie zijn wij

Wie wij zijn

Geen klimaatpraters, maar klimaatmakers!

Wie jij bent

Wie jij bent

Klaar voor een sprong in de wereld van toegepaste energietechniek!

Onze samenwerking

Goed geregeld met ruimte voor spontaniteit!