Als Young Professional aan de slag!

Aan de slag omdat in 2030 55% van alle energieverbruik uit duurzame en hernieuwde energie moet komen. Om dat te bereiken moeten we nu handelen! En daar hebben we jouw ambitie en talent als young professional bij nodig!

Iets voor jou? Je wordt met je kakelverse diploma op zak welkom geheten als Young Professional in ons team. Bij IF Technology kun je in korte tijd veel leren. We gaan je leren om het vak heel concreet toe te passen in de context van een commercieel adviesbureau. We geven je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. 

Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere Young Professionals. Naast het dagelijkse werk in de projectteams bieden we je een programma waarin je wordt klaargestoomd om het verschil te gaan maken als professional. Je werkt samen met ervaren collega’s die je alles kunnen leren over vakgebieden als bodemenergie, aquathermie en geothermie. Je gaat meteen als volwaardig medewerker aan de slag, dus je allergrootste leerbron is de dagelijkse praktijk!

Na twee jaar ben je helemaal klaar om de stap te maken naar een rol als zelfstandig professional, waarbij je vervolgens jezelf verder kunt ontwikkelen als vakspecialist, projectleider of in een marktgerichte rol.

Als Young Professional aan de slag

Onze gezamelijke reis

Wie zijn wij

Wie wij zijn

Geen klimaatpraters, maar klimaatmakers!

Wie jij bent

Wie jij bent

Klaar voor een sprong in de wereld van toegepaste energietechniek!

Onze samenwerking

Goed geregeld met ruimte voor spontaniteit!

.

Young Professional: Kritisch-denkende Werktuigbouwkundige

Jij bent een creatieve, nieuwsgierige denker die niet zomaar volgt wat anderen je voordeden. Je bekijkt als exploitatie-engineer het vak van nu kritisch en past je inzichten graag toe op de techniek van de toekomst!

Young Professional: Data-driven Werktuigbouwkundige

Jij weet als geen ander dat er van goede data veel te leren is. Jij haalt dus energie uit het lezen van prestaties en zoekt als exploitatie-engineer naar continue optimalisatie. Goed voor prestatie, portemonnee én onze aarde!

Young Professional: Ontwerpende Werktuigbouwkundige

Jij houdt als bodemenergie-engineer van puzzelen en het tot in de puntjes uitzoeken van de bovengrondse energietechniek. Je wilt graag van niets iets maken. En met de projectleider helpt je aannemers richting een goedwerkende energie-installatie!