Kom jij bij ons het energievraagstuk oplossen?

Wij zijn hard aan het werk om ervoor te zorgen dat in 2030 55% van alle energieverbruik uit duurzame en hernieuwde energie komt. Hier hebben we jouw ambitie en talent als young professional hard voor nodig!

Het Young Professional traject is een programma op maat binnen IF, waarin pas afgestudeerde IF-ers op weg worden geholpen binnen onze organisatie en dus binnen de energietransitie en duurzame sector. Samen met je begeleider, mede Young Professionals en directe collega’s ontwikkel je jouw talenten en (basis)kennis in de context onze missie. Daarnaast groei je naar een specifieke rol binnen jouw team en wordt je impact binnen je (project)team geleidelijk aan vergroot. Na ongeveer twee jaar ben je volledig ontplooid tot zelfstandig professional en ga je verder ontwikkelen als vakspecialist, projectleider of een marktgerichte rol binnen onze organisatie.

Ben je niet pas afgestudeerd maar wil je wel een start maken in een functie binnen de energietransitie? Neem contact met ons op! We gaan graag met je in gesprek om te bespreken wat mogelijk is.

Heb je interesse in een gave loopbaan bij IF Technology? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer!

Als Young Professional aan de slag

Stagiair Technische Bedrijfskunde

Help jij ons de exploitatiekosten van duurzame energiecentrales in kaart te brengen?

Energie Specialist – Young Professional

Breng duurzame energieoplossingen tot leven als Energiespecialist bij IF Technology: vanaf het allereerste concept tot aan aanbesteding, met een focus op duurzame technieken als Warmtepompen, WKO, Aquathermie en Geothermie.

Onze gezamelijke reis

Wie zijn wij

Wie wij zijn

Geen klimaatpraters, maar klimaatmakers!

Wie jij bent

Wie jij bent

Klaar voor een sprong in de wereld van toegepaste energietechniek!

Onze samenwerking

Goed geregeld met ruimte voor spontaniteit!