Als Professional aan de slag

Aan de slag bij een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie? Wil je graag met een leuke groep collega’s positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive. Creating Energy!

Open Sollicitatie

Help jij ons het energievraagstuk op te lossen?

Technisch Specialist Grondwaterbronnen

Als onze Technische Specialist Grondwaterbronnen vertaal jij jouw kennis van civiele techniek naar duurzame oplossingen voor de energievraagstukken van vandaag!

Projectleider Duurzame Energie – Bodem

Als onze Projectleider Duurzame Energie – Bodem zorg jij voor de realisatie van de duurzame ambities van onze opdrachtgevers!

Projectleider Duurzame Energie – Ontwikkelingen

Als onze Projectleider Duurzame Energie – Ontwikkelingen adviseer en begeleid je de vastgoedwereld in de stap naar duurzame energievoorzieningen!