Als Professional aan de slag

Kom jij jouw kennis en ervaring bij ons inzetten om het energievraagstuk op te lossen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology een belangrijke impact op de energietransitie. Nog steeds is er werk aan de winkel om ervoor te zorgen dat iedereen van duurzame energie wordt voorzien! Om belangrijke impact te blijven maken op de energietransitie hebben wij gedreven professionals nodig die hun kennis en creativiteit graag inzetten in deze missie. Nieuwsgierig? Reageer op een van onderstaande vacatures!

Wordt je enthousiast over onze organisatie maar denk je dat je nog ontwikkeling nodig hebt op bepaalde vaardigheden en/of kennisgebieden? Wij denken graag met je mee dus neem gerust contact met ons op! 

Business Owner Bestaande Bouw

Als onze Business Owner Bestaande Bouw zorg jij ervoor dat de verduurzaming van de bestaande bouw in de versnelling gaat!

Assistant Controller

Onze Assistant Controller verzorgt de administratieve randvoorwaarden zodat we samen de wereld duurzamer kunnen maken!

Projectleider Duurzame Energie voor de Overheid

Onze Projectleider Duurzame Energie voor de Overheid adviseert en begeleidt gemeentes tijdens de eerste stappen van de energietransitie. Je helpt ze letterlijk van het gas af!

Technisch Specialist Grondwaterbronnen

Als onze Technische Specialist Grondwaterbronnen vertaal jij jouw kennis van civiele techniek naar duurzame oplossingen voor de energievraagstukken van vandaag!

Projectleider Exploitatie Duurzame Energieinstallaties

Als onze Projectleider Exploitatie van Duurzame Energieinstallaties zorg jij voor een stevige ondergrond waar wij en onze langdurige klanten duurzame energie van blijven krijgen!

Projectleider Duurzame Bodem & Water

Als onze Projectleider Duurzame Bodem & Water zorg jij voor de realisatie van de duurzame energie ambities van onze opdrachtgevers!

Projectleider Duurzame Energieontwikkelingen

Als onze Projectleider Duurzame Energieontwikkelingen adviseer en begeleid je de vastgoedwereld in de stap naar duurzame energievoorzieningen!

Open Sollicitatie – Kom jij bijdragen aan de energietransitie?

Wij zijn op zoek naar talenten met een hart voor duurzaamheid!