Als Professional

Aan de slag bij een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie? Wil je graag met een leuke groep collega’s positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive. Creating Energy!

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou bij IF Technology? En wil je graag werken bij ons en een bijdrage leveren aan duurzame energie? Stuur ons dan een open sollicitatie door op de sollicitatiebutton te klikken.

IT Strateeg

Als IT Strateeg bij IF Technology ben jij het technisch geweten van team IF Online en zie jij als geen ander hoe we kansen en klantvragen kunnen ondersteunen met software applicaties van topkwaliteit!

Projectleider Bodemenergie & Aquathermie

Als Projectleider Bodemenergie & Aquathermie aan de slag, want jij zorgt als echte verbinder voor energie en structuur!

Ervaren Specialist Civiele Brontechniek

Als ervaren Specialist Civiele Brontechniek aan de slag, want van technische oplossingen krijg jij wel energie!

Technisch Accountmanager Bodemenergiesystemen

Als Technisch Accountmanager Bodemenergiesystemen aan de slag voor team exploitatie, want jij combineert graag je technische kennis met de duurzame belangen van onze klanten.

Adviseur Energie en Vastgoed

Als Adviseur Energie en Vastgoed aan de slag, want jij vindt jouw weg wel in de wereld van duurzame energie en vastgoedontwikkeling!