Als Professional aan de slag

Kom jij jouw kennis en ervaring bij ons inzetten om het energievraagstuk op te lossen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology een belangrijke impact op de energietransitie. Nog steeds is er werk aan de winkel om ervoor te zorgen dat iedereen van duurzame energie wordt voorzien! Om belangrijke impact te blijven maken op de energietransitie hebben wij gedreven professionals nodig die hun kennis en creativiteit graag inzetten in deze missie. Nieuwsgierig? Reageer op een van onderstaande vacatures!

Wordt je enthousiast over onze organisatie maar denk je dat je nog ontwikkeling nodig hebt op bepaalde vaardigheden en/of kennisgebieden? Wij denken graag met je mee dus neem gerust contact met ons op! 

Projectmanager Duurzame Energieontwikkelingen

Als Projectmanager Duurzame Energieontwikkelingen ben je betrokken bij grootschalige ontwikkelingen in de bouw op het gebied van duurzame energievoorziening (warmte en koude opslag).

Engineer Bodemenergie

Als Engineer Bodemenergie ontwerp je duurzame energieoplossingen voor onze klanten binnen de vastgoedwereld!

Adviseur Energietransitie

Als Adviseur Energietransitie adviseer je verschillende stakeholders binnen de overheid en vastgoedwereld over het uitvoerbaar maken van de energie- en warmte transitie!

Specialist Ondergrond & Infrastructuur

Als Specialist Ondergrond & Infrastructuur bij IF Technology vertaal jij jouw technische kennis naar duurzame energieoplossingen voor onze klanten binnen de vastgoedwereld!

Projectleiders gezocht!

Wil jij een uitdagende functie bij een uniek bedrijf? Wil je tegelijkertijd impact maken op de energietransitie door onze klanten te begeleiden en adviseren in de stap naar duurzame energie? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Open Sollicitatie – Impactmakers gezocht!

Wij zijn op zoek naar gedreven collega’s met een hart voor duurzaamheid!