Als Professional aan de slag

Aan de slag bij een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie? Wil je graag met een leuke groep collega’s positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive. Creating Energy!

Vacature Projectleider Bodemenergie en Aquathermie

Als Projectleider Bodemenergie en Aquathermie aan de slag, want jij zorgt als echte verbinder voor energie en structuur!

Vacature Projectleider Duurzame Energie

Als Projectleider Duurzame Energie aan de slag, want jij vindt jouw weg wel in de wereld van duurzame energie en vastgoedontwikkeling!

Ervaren Specialist Civiele Brontechniek

Als ervaren Specialist Civiele Brontechniek aan de slag, want jij krijgt energie van ijzersterke technische energieoplossingen!