Als Professional aan de slag

Aan de slag bij een organisatie die een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie? Wil je graag met een leuke groep collega’s positieve energie delen?

Al 30 jaar lang heeft IF Technology vanuit haar kennis en ervaring een belangrijke impact op de energietransitie. Wij denken namelijk creatief, maar zijn realistisch en praktisch in de uitvoering. Wij komen niet met vage adviezen, maar met echte oplossingen. En dat doen we met een jonge, energieke groep enthousiaste professionals. Wij willen niets liever dan onze impact verder vergroten met nieuwe professionals met dezelfde drive. Creating Energy!

Open sollicitatie

Wil jij werken bij een organisatie dat een natuurlijke autoriteit is op het gebied van duurzame energie voorzieningen? Wij maken graag kennis met jou!

Technisch Specialist Grondwaterbronnen

Als Technisch Specialist Grondwaterbronnen vertaal jij jouw kennis van civiele techniek naar duurzame oplossingen voor de energievraagstukken van vandaag!

Projectleider Bodemenergie

Als onze Projectleider Bodemenergie help jij jouw klanten hun duurzame ambities te verwezenlijken!

Projectleider Duurzame Energieontwikkelingen

Als onze Projectleider Duurzame Energieontwikkelingen begeleidt je verschillende doelgroepen in de vastgoedwereld in de stap naar duurzame energie!

Functioneel Beheerder Applicatie Energiemonitoring

Als Functioneel Beheerder van onze energiemonitoringstool breng jij automatisering en duurzaamheid graag in verbinding!